مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد زمین

سلام. یه قراردادی را ما برا فروش زمین نوشتیم تو این قرارداد ذکر شده بعداز دو روز پاس نشدن چک قولنامه فسخه الان چک حدود ده روزه پاس نشده خریدار نه زمینا پس میده نه چکا پاس میکنه از نظر قانونی من چکار کنم می خوام زمینا دوباره بفروشم پولشا کاریش دارم تا فسخ نشه از طرف خریدار من اجازه فروش دارم البته چک اول پاس شده
قسمتی از زمین در طرح هادی هست که بهانه دست خریدار افتاده ماهم میگیم نمی خوای پس بده زمین بعداز اجرای طرح هادی قیمتش چندین برابر میشه ما قیمت خود زمین فروختیم بعداز طرح گرونتر میشه

پاسخ ها :

مینا پاشنا

سرکار خانم مینا پاشنا :

با سلام و وقت بخیر،زمینی را فروختید و خریدار چک را پاس نکرده است،شما با توجه به شرط ضمن مبایعه نامه که در صورتی که چک پاس نشود معامله فسخ می شود،میتوانید با ضمیمه کردن گواهی برگشت چک که از بانک دریافت کردید دادخواست اعلام فسخ معامله و استرداد زمین را در دادگاه مطرح نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اظهارنامه و دادگاه باید فسخ معامله تایید شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تنفیذ فسخ بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد. تماس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی قرارداد و اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اگر چک پاس نشده باشه، طبق چیزی که شما گفتید ، معامله منفسخ شده.
شما دادخواست تایید انفساخ عقد بدید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اظهارنامه و دادگاه باید فسخ معامله تایید شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قابل بررسی است راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادرا ه با بنده تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

از طریق اظهارنامه و دادگاه بایستی فسخ معامله تایید گردد،نیازبه گفتگو دارد از طریق پنل مشاوره با بنده تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید اعلام فسخ قرارداد را به علت برگشت چک اقدام نمایید