مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین غصب شده توسط تنها یکی از وراث

با عرض سلام. پدربزرگ من صاحب حدود 1200 هکتار زمین کشاورزی همراه با سند معتبر بوده که پس از انقلاب توسط روستاییان چندین روستای اطراف غصب می شود. متاسفانه ایشان حین پروسه بازپس گیری املاک فوت می کنند و پسران و دختران ایشان من جمله مادر من به دلایل متعدد از اقدام قضایی جهت گرفتن زمینها طفره می روند. خواستم بدانم آیا من به عنوان نوه دختری ایشان می توانم بدون اخذ وکالت از خاله ها و دایی هایم و تنها از طرف مادرم اقدام به پس گرفتن سهم الارث ایشان کنم؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

باسلام اگرمادرتان درقیدحیات باشندشما شخصا نمیتوانید درغیراینصورت بعنوان ورثه ازطرف مورث متوفی درحدحق خودتون حق مطالبه حقوق قانونی مورث خودتون را دارید