مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سرپرست

با سلام بنده در فروشگاه زنجیره ای مشغول بکار هستم ، مدتی از درد بیضه رنج شدید میبردم اما هروقت از سرپرست درخواست زدن نامه برای مرخصی استحقاقی را داشتم پشت گوش می انداخت و باعث میشد من مجدد با همان درد ادامه بکار بدم ، تا حدودا یکماه پیش که از درد زیاد غیبت کردم و نزد متخصص رفتم که با سونوگرافی مشخص شد بنده واریکوسل دارم که به مرور به گرید 3 تبدیل شده ، عملی که انجام دادم باعث برداشتن کانال اسپرماتیک شد که این یعنی توقف نسل من ، قصد شکایت از ایشون رو نداشتم ، تا اینکه به کل قبول نکرد که من درخواست مرخصی کردم و ایشون تخلف انجام دادن و درخواست مرا ثبت نکرده ، اما من شاهد دارم برای حرفم و الان قصد شکایت دارم فقط از خود این آقا نه از سازمانی که درآن مشغولم ، آیا امکان پذیر هست ؟ شامل پرداخت غرامت میشود ؟
درضمن این آقا قبلا بخاطر بدرفتاری با پرسنل از طرف سازمان دانگرید شدن و بعد از گذشت یه مدت مجدد سرپرست شدن

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتونید به اداره کار در اینخصوص اعلام کنید و حتی طرح دعوی هم بکنید