مشاوره حقوقی رایگان - قطع درخت

سلام مجازات قطع 5 اصله درخت صنوبر صد ساله در روستا چه جرمی دارد ؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ماده 686 : هر کس درختان موضوع ماده 1 قانون گسترش فضای سبز را عالماً عامداً و برخلاف قانون مذکور قطع یا موجبات از بین رفتن آن­ها را فراهم آورد، علاوه بر جبران خسارت وارده حسب مورد به حبس تعزیری از شش ماه تا سه سال و یا جزای نقدی از سه میلیون تا هجده میلیون ریال محکوم خواهد شد