مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی نصفه کاری داده شده

سلام. پدرم یه زمین کشاورزی داره که دست نوشته داده که زمین به مدت 20 سال نصفه کاری به عموم داده شده حالا 10 سال از اون قرارداد میگذره و من میخوام زمینو بگیرم که خودم کشاورزی کنم و عموم راضی به فسخ قرارداد نیست من میخوام زمینو بگیرم ولی خب نمیشه میخوام بدونم اگه درختای باغو قطع کنم چقدر حبس بهم میخوره؟ مجازاتش چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید.
در صورت قطع درخت به مجازات قانونی محکوم خواهید شد
و اگر در قرارداد حق فسخ نداشته باشید امکان فسخ قرارداد نیز وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از بابت قطع درختان ، مجازات جزانقدی و حبس خواهید داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حبس و جزای نقدی دارد باید قانونی رفتار نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصولا حکم به جزای نقدی صادر می‌شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علاوه بر جبران خسارت مادی حبس بیس از 6 ماه تا دو سال

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر مقام قضایی رسیدگی کننده و محتویات پرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در قرارداد حق فسخ نداشته باشید امکان فسخ قرارداد نیز وجود ندارد.قطع درخت حبس و جزای نقدی دارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر پدر شما در قید حیات است امکان فسخ برای شما وجود ندارد بلکه پدر باید اقدام کند .

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به هیچ وجه قطع اشجار توصیه نمی گردد چراکه جرم و مجازات حبس دازد