مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت نفقه زوجه

با سلام و عرض وقت بخیر
آقايي كه دعوي الزام به تمكين او توسط دادگاه رد شده است و براي خانم الان الزامي به تمكين وجود ندارد و نفقه رو چند ماه نداده است و الان هم به طور كامل پرداخت نميكند و خونه اش رو هم از حالت مسكوني درآورده و الان خانم جايي براي زندگي ندارد و در عسر و حرج است.
١- چقدر احتمال داره در دادگاه ترک انفاق محكوم بشود و مجازات زندان برای او اتفاق بيوفتد؟
٢- اگر مجازات زندان در دادگاه بدوي برای او بیاید، ممكن هست در دادگاه تجديد نظر با توجه به نداشتن سوءسابقه كيفري در گذشته حكم تبديل به جزاي نقدي بشه؟
٣- اگر حكم تبديل به جزاي نقدي بشود و باز هم برای او سوءسابقه ي كيفري محسوب ميشود و در آينده برای او ايجاد مشكل ميكند؟

ممنون ميشم اين سه پرسش من رو جواب بدهيد.

پاسخ ها :

عدم پرداخت نفقه زوجه سوء سابقه ترک انفاق ترک انفاق حبس ترک انفاق تبدیل مجازات حبس ترک انفاق به جزای نقدی عسر و حرج زوجه