مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

همسرم به دلیل خیانتش 4ماهه منزل را ترک کرده و نفقه و یارانه من و 2فررندم را نمی‌دهد باید برای نفقه چه کار انجام دهم و مراحل ش چیست ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اقدام نکرد
ترک انفاق میتوان مطرح کرد
یا دادخواست حقوقی متناسب

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست مطالبه نفقه به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست نفقه نمایید بهتر است موضوع حقوقی پیگیری کنید نه کیفری

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست مطالبه نفقه را مطرح کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تنظیم شکوائیه ترک انفاق وتقدیم به دادسرا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه نفقه و شکایت ترک انفاق تنظیم کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولا باید اثبات نماید همسرتان منزل را ترک نموده
ثانیا به اتهام ترک انفاق شکایت کیفری میتوانید مطرح کتید ویا دادخواست حقوقی مطالبه نفقه

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام باید درسایت زمان تصمیم مشاوره ها را ثبت نام کنید پس از اتمام مشاوره ها سپس به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست نفقه دهید ،وقت جلسه به شما ابلاغ خواهد شد

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه بدهید

مقصود  درويشي ديوانمراد

جناب آقای مقصود درويشي ديوانمراد :

سلام
شکایت کیفری ترک انفاق
دادخواست حقوقی مطالبه نفقه

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه ابتدا اظهارنامه
و سپس دادخواست مطالبه نفقه بدهید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

از طریق دفاتر خدمات قضایی داخواست مطالبه نفقه به دادگاه خانواده تقدیم کنید.

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

تشریف ببرید دفتر خدمات قًضایی الکترونیک دادخواست مطالبه نفقه خودتون وفرزندان مشترک بدید پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع میشه و کارشناس میزان نفقه را تعیین میکنه

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا اظهارنامه بفرستید و اگر نتیجه نداد، دادخواست مطالبه نفقه مطرح کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. دادخواست نفقه خود وفرزندان رااز طریق دفتر خدمات قصایی ثبت کنید متن دادخواست تخصصی است وباید وکیل تنظیم کند لذااز طریق سایت امکان درخواست تنظیم وجود دارد در صورت لزوم میتوانید بابنده در تماس باشید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی مراجعه و دادخواست حقوقی مطالبه نفقه را مطرح نمایید ضمن اینکه می‌توانید از لحاظ کیفری نیز از وی شاکی گردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش مراجعه نمائید و دادخواست به خواسته مطالبه نفقه با جلب نظر کارشناس را به ثبت برسانید.