مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت عدم انجام تعهد

با سلام. قراردادی با شهرداری تبریز داشتم که منجر به صدور رای از کمسیون ماده 38 شهرداری مبنی بر ابطال فسخ قرارداد بر اساس ماده 47 پیمان شده اما در خصوص پرداخت خسارت های قانونی آن را مطابق با ماده 522 آیین دادرسی ندانسته با عنایت به این که صورت وضعیت در تاریخ 96/2/3 داده شده و اظهارنامه در مورخه 96/10/15 اعتراض دادیم و دیوان رسیدگی به پرونده را به شعبه 11 حقوقی ارجاع داده است. با احترام. برای مطالبه خسارت عدم انجام تعهد و نرخ تعدیل دیون در قرارداد پیمانکاری چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

همین کاری که کرده اید، اعتراض کنید و به دیوان ارسال کرده و منتظر صدور رای باشید