مشاوره حقوقی رایگان - سند

با‌ عرض سلام
مادر من ورشکست شده بعد چند سال با اعسار که براش سند گذاشتیم از زندان ازاد شدند، حال پسر داییم که سند به ایشون هست میخواهند وام بگیرند ایا امکان داره سند هم در گرو دادگاه باشه هم در گرو بانک تقریبا شش ماه مونده تا اقساط مادر بنده تموم شه و ارزش سند هم به یک میلیارد میرسه
بعد چون اون زمان مبلغ سند زیاد بود دوتا سند گذاشتیم یکی از سند ها برداشته شد میشه اون یکی سند و به مبلغ این سند اضافه کرد؟
ممنون از پاسخ گوییتون

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درصورت اضافه ارش سندمازادبرای امردیگرقابل توقیف است ومنع قانونی ندارد امانیازبه اجازه دادگاه است