مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت سند باغ

با عرض سلام و احترام
بنده 4500 متر از یک سند 8000 متری مربوط به باغ را با قولنامه و وکالت خریدم و زمانی که درخواست سند قطعی از فروشنده کردم متوجه شدم که سند 2 سال قبل از معامله من به عنوان وثیقه 65 میلیون تومانی بازداشت است. الان هم زندانی فرار کرده و امکان تحویل آن وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید چه راهی برای آزادسازی سند وجود دارد؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام از فروشنده انتقال مال غیر شکایت کنید

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام معمولا وقتی سندی رابه مبلغی معین دروثیقه دادگاه می گذارند اگرمتهم فرارکند ونیاید دادگاه بعدازمدتی باابلاغ واقعی به وثیقه گذار ودادن مهلت مقررقانونی از وی می خواهد متهم راحاضرنماید اگروثیقه گذارمتهم راحاضرننماید دادگاه دوباره به وی ابلاغ میکند که سندشمابرای اخذوثیقه به مزایده گذاشته می شود تامبلغ وثیقه ازان برداشت گردد.
اما شمامی توانید باحاضرکردن وثیقه گذار وصحبت باشعبه دادگاه و بردن سندی دیگرتابه جای سندقبلی دروثیقه قرارگیرد مشکل راحل کنید وسند قبلی را ازادنمایید.یامبلغ وثیقه رابه حساب دادگاه واریزنمایید وسند راازاد کنید.
اگرفروشنده ملک دروثیقه رابه شمافروخته وبه شمانگفته دروثیقه است شمامی توانید معامله رافسخ کنید.

مسعود اسلامی مهر

مسعود اسلامی مهر :

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک سند را طرح نمایید تا از طریق دادگاه بتوانید سند را به نام خود انتقال دهید حتی اگر فروشنده حضور نداشته باشد . البته این نکته را توجه فرمایید که تاریخ وثیقه بانک برتاریخ قولنامه مقدم است و باید با تسویه 65 میلیون سند را ازاد کنید و با در دست داشتن مدارک واریزی جهت فک رهن، از فروشنده مطالبه وجه نمایید. و نکته دیگر آنکه یه مفاد قراردادتان در خصوص در وثیقه بودن ملک توجه نمایید.