مشاوره حقوقی رایگان - پارک ٢ خودرو در یک پارکینگ آپارتمان

با سلام، در یک آپارتمان ٤ واحدی که در اسناد هر واحد شماره پارکینگ ها مشخص شده و در صورتجلسه تفکیکی و نقشه جانمایی هر واحد دارای فقط ١ پارکینگ می باشد آیا یکی از طبقات به دلیل طول بیشتر دیوار پارکینگ میتواند ٢ خودرو پشت سرهم پارک نماید؟ و اگر اجازه ندارد به استناد چه قانونی و چگونه باید شکایت کرد، با تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.
اگه فقط یه پارکینگ داره میتونید تحت عنوان تصرف عدوانی از قسمتهای مشاع ساختمان ازش شکایت کنید.