مشاوره حقوقی رایگان - وکیل

من از عملکرد وکیلم ناراضیم
چجور عزلش کنم ایا باید پول بهش بدم؟؟؟
برای مهریه وکیل گرفتم و میتونست درخواست تامین بده تا خودرو فک پلاک نشه ..
از اقدامهای پرونده هیچی بهم نمیگه و من نمیدونم دنبال کارم هست یا خیر و تا حالا هم پول از من نگرفته
ده درصد مهریه حق الزحمشه

پاسخ ها :

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

با سلام؛
امکان عزل وکیل در هر مرحله وجود دارد . شما می توانید با مراجعه به دادگاه و تقدیم لایحه ای، وکیل خود را عزل نمایید. برای پرداخت حق الوکاله باید به قرارداد منعقده فیمابین خود و وکیل مراجعه کنید. تا زمانی که قرارداد وکالت شما و وکیل بررسی نشود، امکان اظهار نظر دقیق وجود ندارد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شماخودتون هم میتونید روندپروندتون رو پیگیری کنید وهمچنین میتوانید یک وکیل دیگر انتخاب ومعرفی کنید