مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

باسلام بنده به فروشنده وکالت کاری با حق عزل دادم که بخاطر اختلاف در مورد مبلغ ایشون رو عزل کردم ایشون هم رفته به کس دیگه وکالت داده و تعویض پلاک کرده البته تاریخ تعویض پلاک بعد از عزل وکیل اول بوده سوالم اینه ایا راهگشا استعلام وکالت صاحب ماشین رو نمیگیره و اینکه تخلف کرده و میتونم شاکی بشم؟ باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استعلام گرفته خواهد شد و شما امکان شکایت دارید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر بدون وکالت ، تعویض پلاک کرده میتوتنید ابطال ان را و فک پلاک را بخواهید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام تعویض پلاک برخلاف مقررات بوده . میتوانید شاکی شوید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
سؤال نیاز به ارائه ی توضیحات بیشتر دارد .
با فرض سؤال اقدام وی غیر قانونیست و شما حق شکایت دارید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر شما ابتدا وکیل را عزل کرده باشید دیگر تفویض وکالت توسط وکیل امکان ندارد

و اگر بعد از عزل وکیل ، بدون استعلام ، تفویض وکالت انجام شده باشد وکالت
باطل است

و شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا وقتی خبر عزل به موکل نرسیده اعمال وکیل معتبر و قانونی است. برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وکیل اطلاع نداشته و موضوع وکالت انجام شده به نظر نتیجه ندارد

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، باتوجه به اظهارات شما امکان شکایت وجود دارد

مینا احمدی

مینا احمدی :

اگر از عزلش مطلع بوده باشد بله تخلف كرده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدون وکالت نمی توان تعویض پلاک نمود و شما می توانید شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

عزل وکیل باید به اطلاع وی برسد چنانچه بعد از عزل وکیل ، بدون استعلام ، تفویض وکالت انجام شده باشد وکالت
باطل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر وکیل اول در زمانی که وکالت داده مجوز این کار را داشته اقدام وکیل دوم غیر قانونی نیست

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

باید دید که در زمان فروش دوم وکیل بوده یا خیر ؟

یک وکیل :

موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله قابل شکایت است در صورت عزل ایشان حق تفویض وکالت را نداشته اند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت تفویض وکالت و تعویض پلاک پس از عزل وکیل می توانید دادخواست فک پلاک نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شما مبهم است چرا شما به فروشنده وکالت دادید البته عمل فروشنده هم تخلف نیست ولی باید بررسی بیشتر شود