مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند ملکی

سلام چندین سال پیش زمینی خریدیم که نمی‌دانستیم سند آن جعل شده بود سند و اجازه ساخت گرفتیم و ساختیم و پایان کار گرفتیم بعد از چند سال صاحب اصلی پیدا شد و ادعای زمین را کرد و دادگاه رای رد مال داد ... اکنون ما باید پول زمین را به صاحب اصلی بدهیم. از فروشنده های قبلی شکایت کردیم .. آنها اموالی به نام خود ندارند .. آیا میتوانیم آنها را زندانی کنیم و اگر زندانی شوند می‌توانند با وثیقه آزاد شوند یا راه فراری از زندان دارند ؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از استعلام اگر اموالی شناسایی نشد می توانید درخواست جلب آنها را کنید.
در این گونه موارد یا باید دین را بپردازند یا اعسار بدهند تا آزاد شوند. ولذا وثیقه موقت خواهد بود.