مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه فرد آسیب ‌دیده بعد فوت کارفرما

اگه فردی قبل فوت کارفرما آسیب ببینه و قرار بر پرداخت مستمری باشه اما کارفرما فوت کنه، بدهی و جریمه آن مادام العمر است یا به صورت یک دوره زمانی؟ لازم به ذکره که در انتهای برگه اعلام بدهی تامین اجتماعی اعلام شده اگه این مستمری مربوط به ده سال یکجا پرداخت بشه ، دیگه هیچ بدهی نمی‌ماند. میخواستم بپرسم با وجود این بازهم بازماندگان متوفی باید پولی پرداخت کنند بعد دادن حق بیمه و مستمری و جریمه ده سال یا نه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما می توانید به طرفیت تمام ورثه دادخواست مطالبه وجه نمایید