مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در دوربرگردان

سلام در جاده برون شهری در حال رانندگی بودم که یک ماشین دوربرگردان رو دور زد بدون اینکه راهنما بزنه یا نگاه کنه از سمت چپ جاده به سمت راست امد و راهمو بست من از پشت با او برخورد کردم مقصر منم یا او که دوربرگردان رو دور زده ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

مقصر تصادف در دور برگردان تصادف در دور برگردان مقصر تصادف تصادف