مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بنیاد شهید

با سلام ..... مادر من از سال 91 به بعد رسما طلاق گرفته و خواهر شهید هست . الان مادربزرگم در قید حیات هستن و دارن حقوق پسر شهیدشون رو دریافت میکنن . یک سال پیش بنیاد شهید کرمانشاه به مادرم گفتن که بخشنامه جدید اومده که بعد از فوت مادربزرگمم دیگه این حقوق شهید به مادرم نمیرسه چون که گفتن مادرم دو فرزند دارن ( یک پسر و دختر ) و با وجور پسر بزرگ دیگه بعدا این حقوق به مادرم نمیرسه حتی با وجود این که مادرم مطلقه هستن. میخواستم بپرسم آیا این بخشنامه که اومده درسته ؟ آیا واقعا دیگه حقوق شهید به خواهر مطلقه تعلق نمیگیره ؟ ممنون میشم جواب بدین .

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

باسلام جهت اطلاع ازاینکه چنین دستورالعمل یا بخشنامه ای صادرشده بهتره حضورا به دفترحقوقی یا کارگزینی بنیادشهیدمراجعه بفرمایید