مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حقوق بنیاد شهید

من خواهر شهیدم که 14سال است از همسرم طلاق گرفتم . پدرو مادرم از بنیاد شهید ماهانه مستمری میگرفتند خواستم بدونم ایا حقوق بنیاد شهید به من تعلق میگیرد.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظر من تعلق نمی گیرد با این حال به بنیاد شهید مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر به خواهر شهید تعلق نمیگیرد فقط به پدر و مادر و افراد تحت تکفل او تعلق میگیرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

گویا به پدر و مادر و افراد تحت تکفل تعلق میگیرد. پیگیری کنید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

پدر و مادرتون زنده هست ؟
اگه زنده باشند به اونا تعلق میگیرد دیگر 2 بار که پرداخت نمیشود