مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

دوستم شناسنامه و کارت ملی منو برده نزد بانکی که حساب دارم ایا بدون حضور من و با این مدارک میتونه سو استفاده کنه و وام بگیره جوری که من متوجه نشم

پاسخ ها :

سیدجلال میرکاظمی

جناب آقای سیدجلال میرکاظمی :

امکان هر اقدامی بصورت جعل امکان پذیر است

مهدي  نجاري

مهدي نجاري :

استان :

سلام دوست عزیز بدون حضور شما این کار امکان پذیر نیست ودر هرصورت دوست شما این کار را انجام دهد باید به جای شما قراداد امضا نمایید که در صورت انجام این کار جرم جعل و انجام داده وبه راحتی قابل اثبات می باشد