مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا و استفاده از کپی شناسنامه

سلام روتون بخیر یه فردی که من اصلا اونو ندیدم و نمیشناسمش با کپی مدارک بنده شامل شناسنامه و کارت ملی در شهرستان میانه وام گرفته و بنده رو به عنوان ضامن معرفی کرده و پشت چک هم امضای بنده رو جعل کردن گواهی اشتغال به کار در ان شهر رو برام گرفتن و بیمه من رو در اونجا رد کردن . در صورتی که من اصلا به ان شهر نرفتم و خودم کارفرما هستم و بانک هم چک رو گذاشته اجرا و حکم غیابی برام گرفتن بعد از پنج سال دیروز به من زنگ زدن و گفتن شما اینجا ضامن شدید و باید پول رو پرداخت کنید . در صورتی که روح من از این ماجرا خبر نداشت . خواستم از شما وکلای محترم بپرسم که الان من باید چکار کنم واقعا نمیدونم . ممنونم از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موضوع شما نیاز به مطالعه پرونده و در زمان پیگیری پرونده ارجاع به کارشناس مربوطه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نسبت مطالبه وجه چک اعتراض کنید و در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول نیز می توانید شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نسبت به وجه چک اعتراض نمایید و نسبت به جعل وسند مجعول شکایت مطرح نمایید بهتر است وکیل اختیار نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب پاسخ شما نیازمند گفتگو می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول علیه وام گیرنده شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول نیز می توانید شکایت کنید. و برای مطالبه وجه چک اقدام حقوقی لازم هست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

نسبت مطالبه وجه چک اعتراض کنید در خصوص جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول علیه شکایت کنید وبه استناد آن نسبت به چک واخواهی نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت مطالبه وجه چک اعتراض کنید و جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام ابتدئاً قبل از خاتمه مهلت واخواهی ، نسبت به اعتراض اقدام لازم را نمایید تا موضوع بررسی شود همچنین می توانید از طریق محاکم کیفری شکایت جعل اسناد و استفاده از سند مجعول و تحصیل مال نامشروع مطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت جعل مطرح کنید