مشاوره حقوقی رایگان - بازگردانی اطلاعات در گفت و گوی محرمانه بین دو شماره مجازی بعد از حذف هر دو اکانت

سلام
فردی با شماره مجازی با شخص دیگری با شماره مجازی در حال گفت و گوی محرمانه با تایمر 10 دقیقه بودند
شخص مقابل در بین بحث ضمن تبادل مسائل مالی و بعد توهین های مکرر اقدام به حذف اکانت خود بعد از بیان این مطالب کرد
متاسفانه اکانت شماره مجازی فرد مورد نظر هم بعد از این مسئله پرید و اکانت او هم حذف شد
آیا با داشتن شماره های دو طرف امکان بازگردانی اطلاعات در خصوص تبادل مالی یا توهین ها امکان پذیر است ؟
آیا شکایت از او قابل پیگیری است ؟