مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیرات مشاعات پارکینگ همکف

سلام و خسته نباشید
ساختمان ما 19 واحد دارد که 3 واحد آن پارکینگ ندارد و از این سه واحد 2 واحد انباری دارد ولی 1 واحد آن انباری هم ندارد.
برای استفاده از انباری بایستی حتما از پارکینگ عبور کرد (انبارها در پارکینگ همکف) و همچنین برای ورود به حیاط ساختمان نیز بایستی از پارکینگ همکف عبور نمود و درب حیاط در اصل در پارکینگ قرار دارد.
با توجه به شرایط ذکر شده وضعیت این سه واحد جهت پرداخت تعمیرات پارکینگ همکف چگونه می باشد.
با تشکر

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با مراجعه به دفتر ازدواج محل عقد تقاضای رفع توقیف بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چون در پارکینگ مالکیتی ندارد لذا تکلیفی در پرداخت هزینه تعمیر پارکینگ ندارد ولی آن قسمت که عبور می‌کند و همچنین در حیاط چون مشاعات است تکلیف پرداخت هزینه ها را دارد.
مضافا اینکه هزینه ها به نسبت مساحت می باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
تعمیر قسمتهای مشاع ساختمان به عهده ی تمام مالکین مشاع بوده مگر اینکه مالکین توافقی غیر از این داشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع تعمیرات در پارکینگ دارد . که ایا این تعمیرات جز مشاعات است یا خیر