مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تعمیر مشاعات ساختمان

سلام براورد هزینه تعمیرات مشاعی که بابت آن در قسمتی هرچند کم از یکی از واحدها تخریبی انجام شود و سایر واحذها بخاطر بالاتر بودن طبقات تخریبی نداشته اند چگونه محاسبه میشود در ضمن قسمت تخریب شده به حال خود رها شده و یا نهایتا با گچ کاری دستی قسمت حفره مانند آن پوشیده شده ولی نمای داخل و رنگ واحد مریوط حاالت دفرمه پیدا کرده. ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به شکل کامل به این پرسش پاسخ داده شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا توسط کارشناس بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

تامین دلیل کنید کارشناس نظرش را اعلام خواهد کرد