مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ استحضارى

با سلام و خسته نباشيد،
همسر من حدود ٧ سال است كه ترك منزل كرده و من درخواست طلاق داده ام ، هيچ كدام از احضاريه ها را همسرم نمي آمد . جلسه اول دادگاه راي اول ، قاضي درخواست طلاق مرا رد كرد و سپس درخواست دادگاه تجديد نظر دادم و الآن براي من ابلاغي تحت عنوان " ابلاغ استحضاری " آمد و فاقد پيوست ميباشد . متن آن اين است : پرونده شما از شعبه ... دادگاه تجديد نظر به شعبه ... دادگاه خانواده مجتمع قضايي ... وصول گرديد. اين اطلاعيه صرفاً جهت اطلاع شماست و ارزش قانوني ديگرى ندارد .
اين يعني چه ؟
با تشكر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یعنی پرونده شما به دادگاه تجدید نظر فرستاده شده است

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام این ابلاغیه صرفا اطلاع رسانی برای شماست.
چنانچه بخواهید تصمیم تجدیدنظر را مشاهده کنید باید به شعبه بدوی مراجعه کنی و نتیجه را جوانشیر.

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه دادنامه ای صادر نشده ممکنه بخاطر ایراد شکلی پرونده به شعبه ی بدوی برگشته باشه//

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی در پرونده شما هنوز حکم قطعی صادر نشده و به علت مواردی دوباره پرونده به دادگاه بدوی ارجاع شده تا موارد مورد درخواست دادگاه تجدیدنظر انجام بشود . شما حتما به دادگاه بدوی مراجعه کنید تا مشخص بشود که ..