مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ استحضاری

با سلام و عرض خسته نباشید
احتراما، رای پرونده طلاق به درخواست زوجه در دادگاه بدوی خانواده به نفع اینجانب(زوج) مبنی بر رد درخواست طلاق از سوی همسرم توسط قاضی صادر شده است، اما هم اکنون پس از حدود 2تا3 ماه از صدور رای اولیه، یک ابلاغ با عنوان ابلاغ استحضاری برای بنده آمده مبنی بر درخواست تجدیدنظر از سوی همسرم اما هیچگونه لایحه یا مدارکی پیوست آن نیست و فقط خطاب به بنده عنوان نموده که پاسخ خود را بصورت حضوری تشریف بیاورید و ارائه دهید در غیر اینصورت پرونده ظرف 10 روز با همین کیفیت به دادگاه تجدیدنظر ارسال خواهد شد. بنده هم اکنون شهرستان هستم بخاطر شرایط کاری، هیچگونه مدارکی هم پیوست نشده و اصلا اطلاع ندارم که چه ادعایی نموده تا بتوانم پاسخ تهیه کنم، آیا حضور بنده الزامی است؟ در صورت عدم حضور آیا ممکن است که در دادگاه تجدید نظر به ضرر بنده رای صادر شود؟ دلیل اینکه متن درخواست تجدیدنظر و مدارک جدیدی در صورت ارائه شدن را برای من نفرستادند چیست؟ از شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً از طریق سامانه الکترونیکی ضمائم به پیوست ابلاغ خواهد شد در این خصوص اگر پیوسته ندارد می‌توان با شعبه تلفنی تماس و مشکل رفت و آمد خود را مطرح تا مجددا از طریق سامانه پیوست ها ارسال گردد

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام باید لایحه طرف مقابلتون پیوست می شد و از طریق تلفنی یا حضوری پیگیری کنید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.طی یک لایحه ازطریق دفاترقضایی درخواست کنید که تجدیدنظرخواهی ولوایح زوجه جهت پاسخ به آن برای شما ارسال نمایند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

لایحه ای تنظیم کنید و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است حصوری مراجعه کنید و یا اگر امکان هست تلفنی این مساله را مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

میتوانید از طریق یک وکیل اقدام کنید یامیتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست بررسی کنید. حتما قبل از حضور برای پاسخ متن لایحه تجدید نظر خواهی را بررسی کنید تا حتی الامکان بتوانید پاسخ کاملی ارایه دهید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

لایحه تنظیم و از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تازه به شما ابلاغ شده که زوجه تجدیدنظر خواهی کرده و دوباره ضمائم پرونده و زمان رسیدگی دادگاه تجدیدنظر ابلاغ خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام لایحه دفاعی خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
ضمن لایحه در خواست ارسال تجدیدنظر خواهی و ضمائم را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و دردد ضمائم می بایست در سامانه وجود داشته باشد اما گاهی اتفاق می افتد که وجود ندارد و فقط شعبه می تواند مشکل شمارا حل نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید