مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت شارژ کامل جهت واحد تجاری خالی و عدم اجازه هیات مدیره بر اجاره به دفتر بیمه

من یک واحد تجاری در یک ساختمان تجاری اداری دارم و پنج سال خالی بود حالا که میخواهم اجاره بدهم میگویند باید شارژ کامل پنج سال گذشته را بدهی تا فیوز کنتور برق را که در یک اطاق بسته می باشد وصل کنند
1-ایا باید شارژ کامل بدهم یا قانون می شود نصف یا 30% پرداخت کنم
2- می گویند شماطبق مصوبه هیات مدیره اجازه اجاره به دفتر بیمه را ندارید آیا این مصوبه قانونی است یا خیر

پاسخ ها :

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام قانون برای حق شارژ املاک خالی درصدی مشخص نموده باید توافق کنید یا شکایت ممانعت از حق کنید تا در دادگاه بررسی شود