مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه فاکتور

سلام من از شخصی ساکن در شهر آبادان دوفقره فاکتور امضا شده به مجموع حدودا هفتادمیلیون تومان بدون تاریخ دارم که هم نسخه اول و هم نسخه دوم فاکتورها یعنی هم اصل فاکتورها هم کپی فاکتورها دست خودم هست میخواستم بپرسم میتونم علیه ایشون در دادگاه کیفری تنظیم دادخواست کنم یا خیر؟ و اگر بخواهم وکیل بگیرم هزینه وکیل چقدر میشه؟

پاسخ ها :

حسین یاوری

حسین یاوری :

شما نمیتونید کیفری اقدام کنید باید دادخواست بدید وکیل هم بستگی داره از کجا بگیرید.اما عرف 10تا 12درصد مبلغ خواستتون هست