مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور گواهی عدم حضور

با سلام. امروز بنده به عنوان خریدار ، برای دریافت گواهی عدم حضور فروشنده ملک به دفترخانه اسنادد رسمی، مراجعه کردم. دفترخانه گفت حدوداً سه ماه است که نمی تواند بدلیل پر بودن سقف اسناد زده شده اش و بسته بودن سامانه اش، نمی تواند گواهی عدم حضور صادر کند. آیا چنین چیزی صحت دارد؟!!!
فقط با تلاش های فراوان یک تقاضای دستی نوشتیم و مشخصات خریدار و فروشنده در آن ثبت گردید و توضیح اینکه فروشنده در روز جاری تا پایان ساعات کاری به دفترخانه به دلیل عدم تکمیل استعلامات لازم، مراجعه ننموده است. با دخالت نیروهای مختلف ، دفترخانه نامه ما ثبت در دفتر اندیکاتور نمود. مهر و امضا سردفتر و مهر برجسته دفترخانه نیز در نامه زده شد. آیا این نامه تضمین اجرایی دارد؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
طبق بخش نامه ثبتی و نظامات، هر دفترخانه، سهمیه دارد
این گواهی کفایت می کند...