مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور طرفین در تنظیم سند

سلام
من یه واحد اپارتمان خریدم که دو ماه بعد فروشنده باید میومد و سند میزد. که تو اون تاریخ اصلا پایان کار اماده نشده بود و من هم نمیدونستم که باید به محضر برم و عدم حضور بگیرم. الان تقریبا چهار سال از تاریخ تنظیم سند گذشته و من عدم حضور ندارم و در قرارداد نوشته شده
"در صورت عدم اجرای هر یک از تعهدات فروشنده که در این قرارداد مقرر شده است وی مکلف است به ازای هر روز تاخیر مبلغ 100 هزارتومان به خریدار بدهد"
ایا من نمیتونم بگم همین پایان کار تاخیر داشته و ایشون باید به من این مبلغ رو بدن؟
با چند نفر مشاوره کردیم و گفتن که شما باید عدم حضور میگرفتین و اون ده تومن مابقی قرارداد رو بهشون بدید و چون شما اینکار رو نکردین اون هم الان میگه ایشون اون دهتومنش اماده نبود. در صورتی که من درسته ده تومن بدهکار بودم اما متراژ خونه کمتر از اون مقداری بود که به من فروختن و اون ده تومن صفر میشه .

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

حضورا به وکیل مراجعه کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب
شما می توانید پس از مراجعه به وکیل دادگستری و مطالعه قرار داد نسبت به ارسال اظهارنامه به ایشان اقدام نمایید و به این طریق مشخص می شود که شما آماده پرداخت وجه بوده و تخلف از جانب طرف مقابل می باشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . در تعهدات قراردادی متعاملین هر دو می بایست در مواعد مقرر به تکلیف و شروط گذاشته شده عمل نمایند . اگر شما در موعد مقرر به محضر نرفته اید و گواهی عدم حضورفروشنده را دریافت نکرده اید یعنی شما نیز به تکالیف خود عمل ننموده اید. لیکن اگر تاکنون هنوز سند بنام شما انتقال داده نشده است. می توانید از طریق ارسال اظهارنامه رسمی از نامبرده بخواهید به تعهداتش عمل نماید.

پدرام صادقیه

پدرام صادقیه :

سلام این موضوع میان قضات اختلاف نظر هست برخی قضات خسارات قراردادی را با وجود عدم اخذ گواهی عدم حضور در دفترخانه می پذیرند
در هر حال باید طوری در دادگاه دفاع شود تا قضات برای صدور رای در چنین مواردی به اقناع وجدانی برسند