مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه خانواده

سلام. من با همسرم در زندگی مشترک به مشکل خوردیم ولی الان میخواهیم از هم جدا بشیم و من در خواست طلاق دادم. و در جلسات مشاوره همسرم به من گفت که عدم تعادل روحی و روانی و عدم توانایی جنسی دارم و مکتوب شده و پای ورقه مشاوره را امضا و اثر انگشت زده. و صورت جلسه شده. در جلسه شورای حل اختلاف هم گفتن من جهیزیه و طلاجات را در خانه جا گذاشتم و از دادگاه میخواهم آنها را مسترد نمایید. و این برگه را هم امضا و اثر انگشت زده و در کل صورتجلسه شدن. در صورتی که من از طلاجات هم بی خبر هستم. آیا میتوانم در مواردی که در مشاوره و شورای حل اختلاف همسرم به من گفتن شاکی بشم و شکایت بکنم. لطفا به طور کامل و واضح راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

نرگس فرخی راد

سرکار خانم نرگس فرخی راد :

سلام، شما مکلف هستید تمام حق و حقوق و مطالبات همسرتان از جمله جهیزیه و اموالی که متعلق به ایشان هستند (درمورد طلاها در صورتي که موجود هستند و همسرتان فاکتور آنها را در اختیار دارد) را بپردازید.

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

باسلام دوست گرامی 1- هرکسی در هر مقامی ودر هرجایگاهی مدعی هر امری باشد می بایست دلائل محکمه پسندی ارائه نماید .
2 - وبه صرف ادعا فاقد وجاهت قانونی خواهد بود .
3 - مگر اینکه حضرتعالی در جلسات مشاوره وشورای حل اختلاف اقرار به امری نموده باشید.
4 - نسبت به طلاها که اشاره نمودید این امر اثباتی است واصولا طلا نزد زوجه است مگر اینکه زوجه ثابت نماید که طلاها نزدزوج نگهداری می شده است .
5 - با عنایت به اینکه مراتب مطرح شده هیچیک جرم تلقی نمی شود لذا طرح شکایت در این خصوص پیشرفتی نخواهد داشت .
6 - توصیه میگردد حتی الامکان ودر صورت فراهم بودن شرایط کانون خانواده را حفظ کنید ودر غیر اینصورت بهترین راه حل مفید بحال زوجین طلاق توافقی است بنحوی که زوج از حق طلاق خود در قبال جمیع حقوق زوجه شامل مهریه نفقه جهیزیه اجرت المثل نحله تنصیف صلح نمایند موفق باشید