مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بانک

عرض سلام و ادب
بنده ملک خود را جهت ضمانت وام مضاربه ای در رهن بانک قرار داده که بعد از مدتی که اقساط توسط وام گیرنده پرداخت نشد ملک به تملک بانک درآمد. که پس شکایت در دادگاه حقوقی در مرحله تجدید نظر میباشد‌.
ولی بنده برای اینکه ملک را تخلیه نکنم و اینکه دادگاه حقوقی مشخص نیست چه زمانی به نتیجه قطعی برسد و آیا وام گیرنده خسارت بنده را پرداخت کند یا نه. به همین دلیل حدود پنج ماه پیش به شعبه سرپرستی مراجعه و تقاضای اجاره به شرط تملیک کردم بعد از پیگیری فراوان به بنده گفتند درخواست خود را کتبی اعلام کنید و بعد از آن شماره حسابی به بنده دادند که مبلغی که با بانک توافق کردیم که پنجاه میلیون تومان بود واریز کردیم. و پس از آن بانک جهت کارشناسی ملک نامه ای به کانون کارشناسان فرستاده و ملک به مبلغ سیصد میلیون کارشناسی شد. ولی بعد از آن هرچه به سرپرستی مراجعه کردیم جهت پیگیری و قرارداد هربار بهانه ای آوردند تا الان که پنج ماه گذشته مجددا درخواست کردند بیست میلیون دیگر واریز کنید و به حساب بانک واریز کردم باز مراجعه کردم جهت قرارداد گفتند بدلیل افزایش قیمت دلار ملک باید مجددا کارشناسی شود و قیمت روز محاسبه شود. درصورتی که بنده پنج ماه پیش پول واریز کردم و بان توافق کردیم و ملک کارشناسی شد..
لطفا راهنمایی کنید تا بیش از این متضرر نشوم.

پاسخ ها :

حسام خوشگواری

جناب آقای حسام خوشگواری :

با سلام؛
می بایست قرارداد و توافق شما با بانک بررسی شده و سپس در این خصوص اظهارنظر قطعی کرد