مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک توسط بانک

سلام و عرض ادب
بنده سال 93 ملک خود را در رهن بانک گذاشتم و ضامن کسی شدم و با پرداخت نکردن وام سال 96 سند خانه بنام بانک شد است و با تمام مشکلاتی که وجود داشت و پاسخ ندادن قطعی توسط بانک و دایما به من می‌گفتند برو تخلیه کن و من تخلیه نکردم و سال 1401 برج پنج درخواست دادم کتبی که ملک را ارزش گذاری کنید نقدا بدهی وام را پرداخت خواهم کرد و با امضای رییس سرپرستی بانک این نامه را کتبی فرستاده شد به ساختمان مرکزی بانک در تهران
و طی سه بار نامه دیگری که ارسال شده است برای ساختمان مرکزی بانک در تهران ، که صاحب خانه میخواهد خودش خانه را نقدا بخرد بدون اینکه به ما اطلاع بدهند ملک را در 23 اسفند 1401 مزایده گذاشتند و یک نفر خریده است و این مزایده را یک شرکتی که کارش مناقصه و مزایده می‌باشد انجام داده است و با بانک مثل اینکه قرار داد دارند
میخواهم بدانم با اینکه 3بار درخواست کتبی فرستاده شده که خود صاحب خانه ملک را نقدا میخواهد بردارد ولی در مزایده فروخته شده به صورت اقساطی و هنوز سندی بنام خریدار نخورده است و فقط واریز اول را انجام داده است و ملک تحت تصرف خود من است
آیا میتوانم با شکایت ملک را خودم بردارم و میتوانم ثابت کنم که غیر قانونی مزایده را برگزار کردند

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
شما میفرمایید بعلت عدم پرداخت بدهی در سال 96 باتک، ملک شما را تملیک نموده و در تاریخ مزایده ، بانک مال خودش را بمزایده گذاشته است
علی ایحال با مشورت و با وکیل میتوانید دادخواست دادخواست ابطال مزایده ارائه نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات میباشد

باید مشخص گردد که سال 96 چگونه بدون قیمت گذاری ملک و بدون انجام مزایده ، ملک به اسم بانک انتقال پیدا کرده است

ظاهرا امکان ابطال مزایده وجود خواهد داشت
یکی از شرایط مزایده این است که حتما باید ملک توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری بشود و باید نظریه کارشناس به مالک ملک ابلاغ گردد تا در مورد مبلغ کارشناسی ملک ، امکان اعتراض برای مالک وجود داشته باشد
و اگر به مالک ابلاغ انجام نشود امکان ابطال مزایده وجود خواهد داشت و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای مزایده حتما باید ملک توسط کارشناس رسمی قیمت گذاری بشود و باید نظریه کارشناس به مالک ملک ابلاغ گردد تا در مورد مبلغ کارشناسی ملک ، امکان اعتراض برای مالک وجود داشته باشد اگر مزایده طبق روال قانونی پیش نرود امکان ابطال مزایده هست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از بانک شکایت کنید.
ای کاش از اول وکیل می گرفتید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه تقاضای ابطال مزایده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا از این طریق بتوان اظهار نظر دقیق حقوقی ارائه شود و راهگشای مساله شما شود .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید هم زمان اظهارت شما نیز مجدد اخذ خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر بود از ابتدا با وکیل مشورت میکردید مزایده دارای شرایط ی است با عدم رعایت هر یک از آنها امکان ابطال مزایده وجود دارد �ک باید کارشناسی میشد قیمت کارشناس باید به شما ابلاغ می‌شد تا اگر خواستی به آن اعتراض کنید و چندین نکته دیگر که نیازمند مطالعه و بررسی اسناد و مدارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله میتوانید بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله با جمع شدن شروطي قابليت انجام دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

با توجه به شرح مواردی که ارائه دادید، به نظر می‌رسد که بانک بعد از تملک ملک شما را به شرط قسطی به فرد دیگری فروخته است. اما با توجه به اینکه شما به عنوان صاحب خانه، تلاش کرده‌اید تا ملک خود را با پرداخت بدهی‌های وام باز پس بگیرید ،باید به دادگاه مراجعه کنید و دعوی مناسب مطرح نمایید و از طریق دادخواستی که به نام شما ثبت شده، ادعا کنید که مثلا مزایده مورد اشاره برای فروش ملک شما غیر قانونی و بدون رعایت تشریفات قانونی بوده است.

در دادخواست خود، شما می‌توانید ادعا کنید که بانک برای فروش ملک شما باید با شما به عنوان صاحب خانه، تماس می گرفت و شما را از این موضوع مطلع می کرد. همچنین می‌توانید ادعا کنید که شما به صورت کتبی درخواست کرده‌اید که خودتان خانه را نقدا بخرید، اما بانک به این درخواست شما پاسخ نداده است.