مشاوره حقوقی رایگان - تاديه مبلغ وام مضاربه

سلام
مدتي پيش ضامن دامادم شدم به مبلغ 30ميليون تومان وام مضاربه با بازپرداخت يكساله و 5ميليون تومان بهره . اكنون بعلت حدوث اختلاف شديد بين داماد و دخترم و اجرا گذاشتن مهريه توسط دخترم بنده تهديد شدم به نپرداختن وام توسط ايشان اكنون اگر وام مضاربه را خودم در موعد سررسيد پرداخت كنم و بعد از ايشان شكايت كنم آيا از جنبه كيفري ميتوانم او را ملزم به بازپرداخت مبلغ تاديه شده نمايم؟ آيا جرم ايشان زنداني ندارد و مثل مهريه ميتواند آنرا به اقساط بلندمدت تبديل كند ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، وصف کیفری ندارد، باید به دستور بانک، پرداخت گردد، در نهایت، بصورت قسطی، می پردازد