مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت بانک

سلام. در تاریخ89/09/27 سندی بابت ضمانت به مدت60 ماه در رهن بانک به مبلغ 252250000 ریال قرار دادم مبلغ وام گرفته شده پانصد میلیون ریال بوده و برای بقیش ضامن معرفی کرد وامی که گرفت مضاربه بود یعنی هر 3 یا 6 یا 9 ماه باید تسویه میکرد و دوباره میگرفت حالا بعد از گذشت سه سال از اون 60 ماه هنوز تسویه نکرد ضمن اینکه تو این مدت متوجه شدم تمام مدارکی که ارائه کرده به بانک و دفتر خانه جعلی بود. میرم بانک اصلا جواب درستی بهم نمیدن خواهشمندم در این ارتباط راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی با توجه به ضمانت شما ، هر چند سند وام گیرنده و مشخصات آن جعلی و غیر واقعی باشد شما موظف به بازپرداخت وام ایشان خواهید بود و نتیجتاً بعد از تسویه حساب با ا بانک میتوانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجوه پرداختی را مطرح نمائید.

یک وکیل

با سلام همکار محترم درست پاسخ داده اند و شما ملزم به پرداخت هستید و اینکه جعل به بانک آسیبی وارد نموده است یا خیر در الزام شما به پرداخت تاثیری ندارد.

یک وکیل

سلام" شما بعنوان ضامن با بدهکار اصلی در پرداخت طلب بانک (اقساط وام دریافتی بعلاوه جرائم دیرکرد آن) مسئولیت تضامنی دارید و بانک مخیر است در دریافت طلبش به هر یک از بدهکار اصلی و ضامن و یا هر دو به تناسب طلبش رجوع نماید . در خصوص ادعای شما در رابطه با مجعول بودن اسناد و مدارک ابرازی بدهکار اصلی به بانک ، این موضوعی است که به بانک ارتباط پیدا می کند و قطعاً چنانچه از این بابت ضرری متوجه بانک شده باشد کارشناسان زبده اداره حقوقی بانک عامل به مسئله ورود خواهند نمود و هیچ جای نگرانی برای شما نیست !

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.)یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخ همکاران محترم در اینخصوص کامل بوده و نیازی به توضیح دیگری نمیباشد

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام نظر همکاران محترم کاملا صحیح می باشد و براساس توضیحات شما باید نسبت به پرداخت وام اقدام نمایید.