مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با سلام. بنده طلا فروشی هستم که سه سال قبل به مشتری که آشنا اینجانب بودند، طبق فاکتور مقدار 50 گرم طلا فروختم. تا به الان هیچ ریالی بابت آن ها پرداخت نکرده است. آیا میتوانم درخواست استرداد طلا به قیمت روز نمایم یا خیر؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر تحت عنوان بیع ،طلاها را فروخته باشید ،خیر ،میتوانید ثمن معامله به همراه خسارت تاخیر تادیه از تاریخ تقدیم دادخواست را مطالبه کنید ،اما درصورتیکه عاریه به ایشان داده باشید بله .
موفق باشید