مشاوره حقوقی رایگان - عقد موقت یا دائم

سلام. یک دختر 25 ساله هستم. چند وقت پیش در محضر با آقایی 27 ساله عقد کردم. اما وقتی عاقد خطبه رو جاری کردند از من بله نگرفتند. آیا عقد دائم خوندن یا موقت؟ نگران هستم که موقت خونده باشند و طرف من رو گول زده باشد. یعنی ممکن هست که دائم خونده باشند و عاقد بله نگرفته باشد؟ چون نگفتند از پدرم هم وکالت گرفته. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

چه راهنمایی ؟؟ عقد نامه رو برو از محضر بگیر و ببین تا مطمئن سوی ثانیا عقد دایم دختر باکره باید با اجازه پدر باشد حتی عقد موقت هم همینطور