مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمارستان

سلام،وقتون بخیر. بنده حدود 4 سال پیش سه قلو باردار بودم و در ماه هفتم شب هنگام متوجه تغییراتی در حالم شدم. به بیمارستان رفتم تا چک شوم که اگر موقع زایمان هست بگویند که متاسفانه شب دو تا دانشجو گذاشته بودند و بعد یک چیزی نوشت و گفت این رو از بیرون بگیرید و بیارید تا معاینه کنیم. من و همسرم تا اون رو بگیریم و بیاریم در ماشین کیسه آب پاره شد و بعد سربع برگشتیم بیمارستان
ولی پذیرش نکردند و گفتند ما اصلا تخت خالی نداریم. من رو از این سر تهران یعنی از بیمارستان ... فرستادند بیمارستان ... که در مسیر بچه ها در ماشین به دنیا آمدند. بیمارستان دوم گفت باید از بیمارستان اول شکایت کنید. بعد از گذشت چند سال میشه شکایت کرد؟ خاطره ی بدی است و سال ها آزار میدهد زیرا باعث‌ عواقب بعدی شد.
و سوال دیگرم اینکه
در بیمارستان دوم نیز نوزادی که در ان ای سیو بستری بود. به طور ناگهانی گفتن بد حال شده. رفتم و دیدم یک طرف بچه کبود شده و گویا از تخت زمین افتاده بود.
ولی پرستار دستپاچه بود و به دروغ گفت عفونت کرده ولی دکتر گفت خودش بدحال شده است و پزشک هم چیزی نگفت.
من در شوک بودم ولی از او فیلم گرفته بودم. بعد چند بار نگاه کردم و متوجه آثار کبودی غیر عادی شدم و مشخص بود که افتاده است. بعد از گذشت 4 سال میتونم شکایت کنم؟ در این موضوع عذاب وجدان دارم. لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله میتونید شکایت کنید ولی مدرک لازمه. آثارش باید مونده باشه. تا از معاینه کردن، ادعای شما ثابت بشه.
چیزی که تقصیر شما نبوده عذاب وجدان نداره. ناراحتی شما بی مورده.
البته در حق شما و خانوادتون ظلم شده و رفتار خلاف اخلاق پزشکی و اصول فنی شده که بار گناهش بر عهده مرتکبین هست.
فکرتون رو از این قضیه آزاد کنید و به حال و آینده توجه و تمرکز کنید.
البته بسیار سخته ولی ممکنه.
مهمترین چیز اینه که اولا شما مقصر نیستید.
ثانیا شکایت نکردن و گذشت شما یک فضیلت و بزرگی برای شماست و در آخرت شما و فرزندانتون بسیار تاثیر مثبت داره.
کسی که بچه امام صادق ع دستش بود، دستپاچه شد و بچه از دستش افتاد مرد. امام ع به روش نیاورد و بخشید.
جوانهایی رو که علاوه بر نه ماه، چندین سال زحمتشون رو مادر کشیده میکشند، مادر رضایت میده.
چون این دنیا که هیچ و گذراست، اون دنیا هم که پر از خوبی و راحتی برای بیگناهان و نیکوکاران هست، پس تمرکز بر اون دنیا و بخشیدن در این دنیا بهترین و عاقلانه ترین کاره!
حتما موفق میشید.