مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک سرقفلی توسط مالک

با سلام. بنده مالکیت مغازه ملک کلنگی را دارم و سرقفلی برای شخص دیگری هست. حال میخواهم مالکیت را به شخصی بفروشم. برای پایان کار اقدام کردم اما متوجه شدم علاوه بر 66 متر سند بنده به اندازه 24 متر هم بالکن داخل مغازه هست. شخصی که سرقفلی هم دارد راضی به تخریب نمیشود و میگوید اگر تخریب کند بنای طبقه بالا میریزد. در چه صورت میتوانم پایان کار بگیرم؟ جریمه اون بالکن چقدر میشود؟ آیا اضافه بالکن در مغازه (نیم طبقه) به کمیسیون ماده صد میرود؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

بله کمیسیون می رود.
میتونید به عنوان تعدی ( ساختن بالکن) که مانع پایانکار و از نظر مقررات ساختمان و شهرداری تخلف است، تخلیه بخواهید.
اگر تخلیه نخواستید لااقل مجبور میشه خلاف شهرداری و هزینه پایانکار رو بده