مشاوره حقوقی رایگان - سابقه حضور در جبهه

سلام. اینجانب در 15 خرداد 1367 تحت عنوان پاسدار افتخاری ( طرح شش ماهه ) راهی جبهه شدم و شش ماه تمام هم در جبهه بودم ولی با آتش بس و پذیرش قطعنامه در اول شهریور1367مواجه شدم. الان فقط سه ماه جبهه برای من حساب می کنند. درست هست که آتش بس بود ولی منطقه ما همچنان درگیر در جنگ با منافقین بود و ما تعهد شش ماه داشتیم و تا پایان تعهد هم در منطقه حضور داشتم. آیا امکان دارد به دیوان عدالت اداری شکایت کنم و رای به نفع من صادر شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

سيد سياوش  حسيني

جناب آقای سيد سياوش حسيني :

امکان شکایت در دیوان عدالت اداری وجود دارد اما دیوان عدالت اداری از ارگان مورد شکایت استعلام به عمل می آورد چنانچه در تاریخ حضور شما منطقه همچنان جزو مناطق عملیاتی باشد احتمال صدور رای به نفع شما وجود دارد در غیر این صورت حکم به رد شکایت صادر خواهد شد