مشاوره حقوقی رایگان - افزایش درصد جانبازی

سلام بنده جانباز شیمیایی و ترکش سر با 20 درصد جانبازی هستم بنده سابقه 30 ماه و15 روز حضور در جبهه دارم ایا میتوانم از امتیاز جبهه برای بالا بردن درصد جانبازیم استفاده کنم

پاسخ ها :

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، ایثارگری تاثیری در درصد جانبازی ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق امور جانبازان بنیاد شهید پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست به بنیاد مراجعه نماید درخواست خود را بدهید تا در کمیسیون بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از ارگان مربوطه سوال نمایید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
صرف حضور در جبهه تا ثیری بر درصد جانبازی شما ندارد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

برای افزایش میزان درصد جانبازی از طریق بنیاد امور ایثارگران پیگیری نمایید ولیکن نظر می‌رسد که تاثیری نداشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به بنباد جانبازان مراجعه و درخواست بدهید و بررسی خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران جانبازان پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود سوال حقوقی نیست از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حضوردرجبهه تأثیری درصد جانبازی ندارد،جانبازی یعنی مجروحیت معلولیت،البته میتوانید باتوجه به مجروحیت به درصد خود اعتراض کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه این سوال شما حقوقی نیست اما انجام این روند ارتباطی به مدت حضور در جبهه ندارد

یک وکیل :

با سلام از ارگان مربوط پیگیری بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق بنیاد شهید و امور ایثارگران پیگیری شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از اداره مربوطه پیگیری کنید

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بنطر غیر ممکن برسد.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام از طریق امور جانبازان بنیاد شهید پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

عرض سلام . جانبازی و مدت حضور در جبهه دو موضوع جدا می باشد . امتیازات آن نیز با یکدیگر فرق می کند . موفق باشید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به بنیاد مراجعه نماید درخواست خود را بدهید تا در کمیسیون بررسی شود