مشاوره حقوقی رایگان - زمین مستثنیات منابع طبیعی

سلام، خدا قوت.
میخواستم بدونم الان حکم دادگاه در خصوص فروش زمین منابع طبیعی به اسم مستثنیات چی هست؟ اگر شخص فروشنده به درخواست دادگاه حضور پیدا نکند برای رفع موانع چه روندی پیش روی پرونده هست؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
زمینهایی که قبل از سال 1341 دارای سابقه تصرفات دارند ،مستثنیات منابع ملی شناخته میشوند و دادگاه با درخواست ذینفع آگهی اعلام منابع ملی را ابطال میکند.
موفق باشید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
اگر ملک جز مستثنیات باشد قابل خرید و فروش است...