مشاوره حقوقی رایگان - زمین مستثنیات منابع ملی

سلام
پدرخانم من در سالهای پایانی دهه30اقدام به حفرچاه آب کشاورزی وکاشت درختان پسته در حومه شهر سیرجان میکند
وباغ پسته ای راایجاد میکندوساختمان میسازد ودرزمینهای اطراف باغ به کشت گندم وجو وصیفی جات هم اقدام میکند
درسالهای بعد زمین آن محدوده جزء اراضی ملی اعلام میشود ولی همچنان تحت تصرف پدرخانم من بوده
بعداز فوت آن مرحوم زمین ها که اکنون درمحدوده شهر سیرجان قرارگرفته بین ورثه تقسیم میشود
اما همچنان در پلاک دولتی هستند وفاقد سند میباشند
سوال من اینست که ماچگونه میتوانیم ثابت کنیم که این اراضی جزء مستثنیات میباشد؟
باتوجه به اینکه درعکسهای هوایی سال47 اثار کشت وزراعت وباغ پسته وساخنمان کاملامشخص میباشد
ایا برای شکایت شخصا میتوانیم اقدام کنیم
یا حتما نیازبه وکیل داریم؟
وسوال بعدی اینکه ایاوکیلی که متخصص دراین قبیل امور باشد به من معرفی میکنید؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع اراضی ملی از مباحث تخصصی است که شما توان مقابله حقوقی ندارید و حتماً نیاز به وکیل دارید در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر تماس بگیرید