مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به ملک به دلیل ساخت و ساز همسایه

سلام
یک خونه ای قدیمی کنار دست ما بود و صبح ساعت 10 این ها بود دیدم خونه ما دارد پایین میریزد و صدا وحشتناک میومد. با لودر شروع کرده بود تخریب خونه خودش رو که البته دیواری رو که به دیوار خونه ما چسبیده بود رو با لودر خراب کرد و دیوار ترک خورد. گچ این ها نریخت و فقط ترک خورد. اگر پیگیری قانونی انجام دهیم حکم آن چیست؟
البته الان 3 ماهی از قضیه میگذرد ولی اگر اون لحظه زنگ میزدم کلانتری چی میشد؟ الان میشه شکایت کرد؟
به طور کلی میشه دیواری رو که با دیوار همسایه چسبیده به هم یا اصطلاحا دیوار به دیوار هست رو با لودر خراب کرد؟

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بله باتامین دلیل ازشورای حل اختلاف شروع کنید

مهدی بهزادیان

مهدی بهزادیان :

ایشون رعایت الزامات و مقررات قانونی را در تخریب ملک رعایت نکردند و از انجایی که در روز حادثه شما به کلانتری جهت صورت جلسه و تامین دلیل اقدام نکردید حتما با یک وکیل میتوانید احقاق حق کنید