مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تامین دلیل

با‌سلام.
چند‌قسمت از منزل ما از سمت خانه مجاور دچار نم‌زدگی و آسیب به دیوار منزل ما شده است،این اتفاق چندین‌بار تکرار شده است ولی مالک مدعی است چون منزل در رهن بوده نباید خسارتی را پرداخت کند.
ما درخواست تامین دلیل دادیم و کارشناس مبلغی را بابت خسارت تعیین کرده است.
خسارت ما بر عهده کیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خسارت از طرف همسایه باشد باید نامبرده خسارت شما را پرداخت کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
برعهده مسبب و مقصر است.
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید...