مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نظر پزشک قانونی در تصادف

با سلام. بنده 28-11-99 در سانحه تصادف از ناحیه سر، دست راست و چپ و پیشانی بر اثر پرتاب خورده شیشه مجروح شدم که در بیمارستان با سرم شستند. در ضمن قفسه سینه ام التهاب شدیدی دارد که بیمارستان گفتن هیچی نیست و پزشکی قانونی فقط نوشته زخم روی دست چپ و تورم دست چپ و زخمهای ریز پیشانی سمت چپ. الان زخم های سر من عفونت کرده و میخارد و زخمی میشود. سر درد شدیدی دارم و قفسه سینه ام بد جور اذیت میکند. اندازه توپ پینک پنک باد کرده مثل استخوان هست. چی کار کنم ؟میتوانم اعتراض کنم؟ 25 روز پیش بوده. در ضمن مامور کلانتری در گزارش نوشته که از ناحیه سر صورت و دو دست خونریزی داشتم و از بدن تالم. مرسی راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
اگر پرونده در دادسرا هست از بازپرس بخواهید که شما را به پزشکی قانونی جهت انجام مجدد معاینات معرفی کند.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله میتوانید اعتراض خود را به نظریه پزشکی قانونی به مرجع رسیدگی کننده تحویل دهید تا موضوع به کمیسیون پزشکی ارجاع شود.
موفق باشید