مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه پزشکی قانونی

سلام. پدر من پارسال تصادف کرد و از ناحیه سر و کتف آسیب دید چند روز توی بیمارستان بستری بود به دلیل خون ریزی مغزی البته خونریزی شدید نبود و با دارو مشکل حل شد سرش هم 10 تا بخیه خورد بعد از اون مراحل قانونی رو طی کردیم اما حالا که جواب پزشکی قانونی اومده واسه کتفش 2 درصد دیه کامل و واسه سرش 2 صدم درصد از دیه کامل رو زدن که به نظر ما منطقی نبود و اعتراض زدیم به رای پزشک قانونی به نظر شما این رای منطقی بوده؟ اگر نه لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنیم، پیشاپیش ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پزشکی قانونی درصد دیه را با توجه به نوع و میزان آسیب معین خواهد کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتراضی دارید می توانید اعتراض کنید
به نظر اشتباه شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
پزشکی قانونی نوع صدمه و درصد آن را با توجه به آسیب مربوطه معین می کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد