مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش آپارتمان

سلام
من سال 91 یک آپارتمان پیش فروش کردم و نصف مبلغ رو پرداخت کردم و قرار شد بعد از ساخت کامل مابقی قرارداد را هم پرداخت کنم
اما این آپارتمان ساخته نشد ( این آپارتمان سه تا بلوک و هر بلوک 26 واحد و هر بلوک 6 واحد هستش ) تقریبا همه طبقه ها درست شدن فقط مونده نما بیرون و داخل ساختمان
میخواستم بدونم به نظرتون چیکار کنم
اگه اون رو الان بسازن خیلی خوبه با این وضع اقتصادی خریدن خونه سخته و اگر هم پول اون موقع رو بگیرم الان هیچی بهش نمیدن
چه جوری باید خونه رو بگیرم
و پیشنهاد شما چیه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ایا طبق قانون پیش فروش خریداری کردید یا بر خلاف ان