مشاوره حقوقی رایگان - تهدید شوهر سابق

من با خانومی دوست هستم به مدت 3 سال. یک سال و نیم متاهل بودن ولی هیچ رابطه ای با همسر نداشتند چون همسرشون معتاد بود و هیچ رسیدگی نداشتن. نزدیک به 15 ماه خانوم در خانه مادرش هست و شوهر ترکش کرده و تو تهران ساکن هستن و خانوم در کرج. نزدیک 6 ماه است که طلاق گرفتن بعد از این مدت شوهر نسبت به پرینت مکالمات و پیامک اقدام کرده و خانوم رو تهدید میکنه که اگه برنگردی به زندگی قبلی من شکایت میکنم و جفتتون رو به دادگاه میکشونم. در ضمن اشنا نظامی هم دارن و بدون حکم قاضی پرینت گرفتن. و به خانوم گفتن که میخوام 6 ماه به ماه صیغت کنم و عذابت بدم. میخوام ببینم چه کار باید کرد. ایا راهی هست که بشه انجام داد. در ضمن طلاقشون توافقی بوده و خانوم 10 سکه مهر دارن که هنوز نگرفتن. خط بنده هم به نام دوست خانوم هست. میخوام ببینم که ایا راهی هست یا شوهر میتونه خانوم رو مجبور کنه که برگرده به زندگی قبلی ایا کارشون قانونی هست؟ میشه با صیغه کردن خانوم این اتهام رو برطرف کرد و جلوی شکایتشو گرفت. چون من مغازه دار هستم و نمیخوام ابرو ریزی بشه. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت مطلقه بودن در زمان که شما پیامک دادید میتونید ادعای صیغه بودن رو مطرح کنید