مشاوره حقوقی رایگان - خیانت تلفنی

من با یه زن شوهر دار تلفنی صحبت میکردم و هیچ گونه نزدیکی نداشتیم مرده فهمیده شکایت کنه چی میشه ایا دادگاه منو میخواد

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر فقط تماس تلفن باشد و یا پیامک های با مضامین روابط نامشروع در آن نباشد شما مرتکب جرم خاصی نشده اید و تبرئه می شوید

پرسشگر :

میشه واضح تر و ساده تر توضیح بدید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر متن پیام ها عاشقانه یا بقصدشهوترانی باشد بله می تواند بعنوان روابط نامشروع شکایت کند البته جرم روابط نامشروط جرمی است طرفینی که دومتهم دارد یک زن ویک مرد بنابراین درصورت اثبات خانم نیز مجازات میشود مگراینکه پیام ها یکطرفه باشد که دراینصورت مزاحمت میتواندشکایت کند مجازات جرم روابط نامشروع تا99ضربه شلاق است