مشاوره حقوقی رایگان - تسبیب در ایراد صدمه بدنی غیر عمدی

باسلام خدمت شما عزیزان من مدیرعامل سازمانی هستم که در سال گذشته حین یک مانوری کاری که هماهنگ شده بود متاسفانه توسط یکی از نیروها سازمان نیروی دیگری دچار صدمه شده است فرد صدمه دیده از من مدیرعامل و شخص ضارب شکایت کرده و براساس نظریه کارشناسی 80درصد سازمان و20درصد فرد ضارب مقصر دونسته در صورتیکه کلیه هماهنگی برای مانور صورت گرفته شده است حال باتوجه به بیمه مسیولیت مدیرعامل مجازاتی متوجه شخص خودم بعنوان شخص حقیقی می گردد تا متوجه شخصیت حقوقی که مدیرعامل بودم در ضمن لازم به یاداوری هست که من سمتی الان در حال حاضر در آن سازمان ندارم لطف کنید راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام موضوع مطرح از جمله جرائم غیر عمد است ومجازاتی جز جبران خسارت در ر نخواهد داشتونسبت به اینکه در حال حاضر فاقد سمت هستید تاثیری در موضوع ندارد در صورت احراز تقصیر خسارت متوجه شما بعنوان مدیر سازمان خواهد بود البته بررسی رابطه شما باسازمان ورعایت نظامات وایمنی کار نیز در تعیین وپرداخت خسارت ضروری می باشد .